Joef design

JOEF

JOEF BV is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van CANAL PLAY, kleuterbaden en speelobjecten voor zwembaden.

Daarnaast verzorgt JOEF ontwerp en decoraties van,  naar wens ook   gethematiseerde, zwembadruimtes.

JOEF is in 2010 gestart met het nieuwe CANAL PLAY  van ontwerper Albert Trimp.

Een vervolg van zijn eerdere bedrijf AQUA DROLICS , door hem opgericht in 1988.

AQUA DROLICS heeft hij, samen met zijn compagnon Richard van Dijk tot bloei gebracht tot een toonaangevend bedrijf voor kleuterbaden en water speeltoestellen met verkoop in meer dan 50 landen.

Tijd voor iets nieuws!

CANAL PLAY was aanleiding om in 2010 een nieuw bedrijf te starten.

Het is geen kleuterbad  zoals tot dan toe gebruikelijk maar een kleuterbad met extra speelmogelijkheden. Het combineren van één of meerdere havens ( een soort kleuterbad)  , met een netwerk van kanalen geeft erg veel leuke mogelijkheden.

Kinderen kunnen met een transportmiddel door de kanalen of grachten varen zoals je in  Venetië zou doen. Onder bruggetjes door, of door een tunnel of grot. Op eilanden en naast het CANAL PLAY zijn allerhande speelobjecten en uitgebreide mogelijkheden voor onder andere klimmen, klauteren en glijden.

Hat CANAL PLAY is attractief voor spelende kinderen maar ook erg decoratief in een zwembad of op een camping en een oase voor volwassenen .

Sole e vista
Olonne

Wil u een voorstel ?

Graag maken we voor u voorstellen voor een CANAL PLAY en of kleuterbad, afgestemd op uw voorkeuren en beschikbare ruimte.

We komen graag langs om de huidige situatie te bekijken, maar als u foto’s stuurt en een plattegrond met afmetingen kunnen we al een mooie 3D presentatie maken van de mogelijkheden.
Voor meer informatie: info@joefdesign.nl
U kunt ook onze brochure hier downloaden : brochure 2017.